Tavaszi nagytekercselés

A jó idő érkezésekor mi, nők, már alig várjuk, hogy szebbnél szebb nyári ruháinkat és kedvenc szoknyánkat újra felvehessük, viszont ekkor kicsit bepánikolhatunk attól, amit a tükörben látunk.

Vannak szerencsés alkatú hölgyek, akik egy dekát sem híznak egész télen, de sajnos a többségünk bizony felhalmoz egy kis zsírpárnát és narancsbőrt a kényelmes és hosszú nadrágok alatt.

Az ezektől megszabadulásra az egyik legjobb megoldás a tavaszi diéta és mozgás, ami elkerülhetetlen a feszes testalkat kialakításához. Azoknak, akik időhiányban szenvednek, javasolt a narancsbőr elleni kezelés rendszeres alkalmazása testtekercselés formájában, fahéj és koffein segítségével.

Már többször érdeklődtetek nálam a testkezelésről, és hogy mikor vezetem be a kozmetikában. Örömmel tudatom, hogy eljött a nap, és épp jókor, mert még van időnk a szép, feszes testalkat kialakítására.

Szerencsére még nem 35 fok várható a következő hetekben, de a kellemes tavaszi napsütés már igencsak sarkall minket arra, hogy formába hozzuk magunkat.

Szeretettel várlak titeket vadonatúj test tekercselésre és narancsbőr kezelésre valamint feszesítésre, amely lehet teljes test, vagy csak a problémás területek kezelése.

További szépségtippek
Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt
Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.
Részletek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
1185 Bp. Nagybánya utca 7. HétfőH: 13-20 óráig CsütörtökCS: 17-20 óráig PéntekP: 08-14 óráig kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!