Tavaszi nagytekercselés

A jó idő érkezésekor mi, nők, már alig várjuk, hogy szebbnél szebb nyári ruháinkat és kedvenc szoknyánkat újra felvehessük, viszont ekkor kicsit bepánikolhatunk attól, amit a tükörben látunk.

Vannak szerencsés alkatú hölgyek, akik egy dekát sem híznak egész télen, de sajnos a többségünk bizony felhalmoz egy kis zsírpárnát és narancsbőrt a kényelmes és hosszú nadrágok alatt.

Az ezektől megszabadulásra az egyik legjobb megoldás a tavaszi diéta és mozgás, ami elkerülhetetlen a feszes testalkat kialakításához. Azoknak, akik időhiányban szenvednek, javasolt a narancsbőr elleni kezelés rendszeres alkalmazása testtekercselés formájában, fahéj és koffein segítségével.

Már többször érdeklődtetek nálam a testkezelésről, és hogy mikor vezetem be a kozmetikában. Örömmel tudatom, hogy eljött a nap, és épp jókor, mert még van időnk a szép, feszes testalkat kialakítására.

Szerencsére még nem 35 fok várható a következő hetekben, de a kellemes tavaszi napsütés már igencsak sarkall minket arra, hogy formába hozzuk magunkat.

Szeretettel várlak titeket vadonatúj test tekercselésre és narancsbőr kezelésre valamint feszesítésre, amely lehet teljes test, vagy csak a problémás területek kezelése.

További szépségtippek
Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt
Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.
Részletek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!