Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása

Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása

Mivel egy kicsit kitört az ősz, így –a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét –térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.

Ahogy a napsütéses órák száma csökken, lassan számot vethetünk a nyári hónapok által igénybevett bőrtünetekkel, továbbá elkezdhetünk gondolkodni bőrünk terápiaszerű kozmetikai kezelésein, ugyanis bőrünknek igazán a folyamatos, tervszerű kozmetikai kezelések segítenek.

Mivel minden bőrtípus más-más tulajdonsággal bír, érdemes kikérni egy kozmetikus véleményét, hogy a Te bőrödre milyen kezelést és krémeket javasol.

Előzetes időpontegyeztetés után hétfőnként budapesti, keddtől szombatig Budapesten, a XVIII. kerületben személyesen is egyeztethetünk!

Fotó: skinmedix.com

További szépségtippek
Tavaszi nagytekercselés
A jó idő érkezésekor mi, nők, már alig várjuk, hogy szebbnél szebb nyári ruháinkat és kedvenc szoknyánkat újra felvehessük, viszont ekkor kicsit bepánikolhatunk attól, amit a tükörben látunk.
Részletek
Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt
Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.
Részletek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!