Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása

Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása

Mivel egy kicsit kitört az ősz, így –a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét –térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.

Ahogy a napsütéses órák száma csökken, lassan számot vethetünk a nyári hónapok által igénybevett bőrtünetekkel, továbbá elkezdhetünk gondolkodni bőrünk terápiaszerű kozmetikai kezelésein, ugyanis bőrünknek igazán a folyamatos, tervszerű kozmetikai kezelések segítenek.

Mivel minden bőrtípus más-más tulajdonsággal bír, érdemes kikérni egy kozmetikus véleményét, hogy a Te bőrödre milyen kezelést és krémeket javasol.

Előzetes időpontegyeztetés után hétfőnként budapesti, keddtől szombatig Budapesten, a XVIII. kerületben személyesen is egyeztethetünk!

Fotó: skinmedix.com

További szépségtippek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek
Kozmetikai tippek a nyári szezonra
Nyáron is rengeteg tortúra éri bőrünket, főleg az érzékeny bőrűek vannak nagyobb veszélyben. A napsugárzás, a hőség és a fokozott izzadás előnytelen hatásai ellen jó, ha még a nyári utazásaink előtt felkészülünk. A naptej, napolaj vagy a napvédő krém mindenkor legyen kéznél a nyári szezonban. A lehető legoptimálisabb, ha állandóan tartunk magunknál egyet az előbb felsoroltakból, amit ha kell, rögtön bevethetünk a napsugárzás ellen.
Részletek
Szépségtipp –Hogyan védhetjük bőrünket a téli napozáskor?
Az alábbi kozmetikai szépségtippek segítségével sikeresen védheted bőrödet a téli napozáskor is...
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
1185 Bp. Nagybánya utca 7. HétfőH: 13-20 óráig CsütörtökCS: 17-20 óráig PéntekP: 08-14 óráig kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!