A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!

A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!

A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!

Nyáron rengeteg a szabadtéri program: esküvők, nyári kalandok, rendezvények, gyalog- és kerékpártúrák, fürdőzések, nyaralások a világ minden pontján, stb. Mivel ilyenkor több időt töltünk a napon, bőrünk hatványozottan ki van téve a természet erejének.

Profi kozmetikai kezeléseim már több ízben bizonyítottak! Most itt a lehetőség, hogy Te is kipróbáld, és hogy jól érezd magad a bőrödben, bárhol is járj a nagyvilágban.

Nézz be hozzám a Hotel Stáció önálló kozmetikájába, élvezd ki a minőségi kozmetikai szolgáltatásokat, és hogy bőröd mindig üde és friss marad!

Fotó: drpancholi.com

További szépségtippek
Tavaszi nagytekercselés
A jó idő érkezésekor mi, nők, már alig várjuk, hogy szebbnél szebb nyári ruháinkat és kedvenc szoknyánkat újra felvehessük, viszont ekkor kicsit bepánikolhatunk attól, amit a tükörben látunk.
Részletek
Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt
Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.
Részletek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!