A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!

A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!

A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Vecsésen, önálló kozmetika szalonomban!

Nyáron rengeteg a szabadtéri program: esküvők, nyári kalandok, rendezvények, gyalog- és kerékpártúrák, fürdőzések, nyaralások a világ minden pontján, stb. Mivel ilyenkor több időt töltünk a napon, bőrünk hatványozottan ki van téve a természet erejének.

Profi kozmetikai kezeléseim már több ízben bizonyítottak! Most itt a lehetőség, hogy Te is kipróbáld, és hogy jól érezd magad a bőrödben, bárhol is járj a nagyvilágban.

Nézz be hozzám a Hotel Stáció önálló kozmetikájába, élvezd ki a minőségi kozmetikai szolgáltatásokat, és hogy bőröd mindig üde és friss marad!

Fotó: drpancholi.com

További szépségtippek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek
Kozmetikai tippek a nyári szezonra
Nyáron is rengeteg tortúra éri bőrünket, főleg az érzékeny bőrűek vannak nagyobb veszélyben. A napsugárzás, a hőség és a fokozott izzadás előnytelen hatásai ellen jó, ha még a nyári utazásaink előtt felkészülünk. A naptej, napolaj vagy a napvédő krém mindenkor legyen kéznél a nyári szezonban. A lehető legoptimálisabb, ha állandóan tartunk magunknál egyet az előbb felsoroltakból, amit ha kell, rögtön bevethetünk a napsugárzás ellen.
Részletek
Szépségtipp –Hogyan védhetjük bőrünket a téli napozáskor?
Az alábbi kozmetikai szépségtippek segítségével sikeresen védheted bőrödet a téli napozáskor is...
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...