Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt

Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt

Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.

Hitvallásom, hogy ami jó a bőrödnek, az a léleknek is jó, egyaránt. Keltsük új életre bőrödet, legyen az anti-aging vagy gyors arckezelés, frissítő arcmasszázs vagy tökéletes szemöldök, esetleg egy csodaszép szempilla.

Vegyük lépésről lépésre a kozmetikai kezelés menetét bemutatkozásunk után:

Diagnosztizálás

  • Objektív módon: tapintás és látás után észlelem a tüneteket
  • Szubjektív módon: célirányos kérdéseket teszek fel számodra, amelyekből ki tudom szűrni, hogy mire lesz szükséged

Kezelési tervet alakítok ki

  • Területek kiválasztása
  • Színe, fénye, tapintása
  • Pórusok
  • Izomtónus
  • Elemi elváltozások feltérképezése

Kezelés

  • Mindig cégazonos termékkel foglak kezelni, mert sajnos a legnagyobb hibák egyike, ha különböző cégek termékeit összekeverjük.

Kezeléseim célja, hogy egészséges és boldog, vidám vendégeim legyenek, természetesen úgy, hogy Ők legyenek a legszebbek.

Fotó: pinterest.com

További szépségtippek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek
Kozmetikai tippek a nyári szezonra
Nyáron is rengeteg tortúra éri bőrünket, főleg az érzékeny bőrűek vannak nagyobb veszélyben. A napsugárzás, a hőség és a fokozott izzadás előnytelen hatásai ellen jó, ha még a nyári utazásaink előtt felkészülünk. A naptej, napolaj vagy a napvédő krém mindenkor legyen kéznél a nyári szezonban. A lehető legoptimálisabb, ha állandóan tartunk magunknál egyet az előbb felsoroltakból, amit ha kell, rögtön bevethetünk a napsugárzás ellen.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
1185 Bp. Nagybánya utca 7. HétfőH: 13-20 óráig CsütörtökCS: 17-20 óráig PéntekP: 08-14 óráig kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!