Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt

Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt

Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.

Hitvallásom, hogy ami jó a bőrödnek, az a léleknek is jó, egyaránt. Keltsük új életre bőrödet, legyen az anti-aging vagy gyors arckezelés, frissítő arcmasszázs vagy tökéletes szemöldök, esetleg egy csodaszép szempilla.

Vegyük lépésről lépésre a kozmetikai kezelés menetét bemutatkozásunk után:

Diagnosztizálás

  • Objektív módon: tapintás és látás után észlelem a tüneteket
  • Szubjektív módon: célirányos kérdéseket teszek fel számodra, amelyekből ki tudom szűrni, hogy mire lesz szükséged

Kezelési tervet alakítok ki

  • Területek kiválasztása
  • Színe, fénye, tapintása
  • Pórusok
  • Izomtónus
  • Elemi elváltozások feltérképezése

Kezelés

  • Mindig cégazonos termékkel foglak kezelni, mert sajnos a legnagyobb hibák egyike, ha különböző cégek termékeit összekeverjük.

Kezeléseim célja, hogy egészséges és boldog, vidám vendégeim legyenek, természetesen úgy, hogy Ők legyenek a legszebbek.

Fotó: pinterest.com

További szépségtippek
Tavaszi nagytekercselés
A jó idő érkezésekor mi, nők, már alig várjuk, hogy szebbnél szebb nyári ruháinkat és kedvenc szoknyánkat újra felvehessük, viszont ekkor kicsit bepánikolhatunk attól, amit a tükörben látunk.
Részletek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!