3D műszempilla

Ajánlott minden felnőtt nőnek, aki nem akar bajlódni reggelente a sminkeléssel, vagy nincs ideje nap mint nap szempillaspirált használni.

Nagyon gyakori a mai rohanó világban, hogy munkába menet előtt nincs plusz időnk a szemünk hangsúlyozására. Ez a kozmetikai eljárás nagyon látványos, és kellemes, pihentető időtöltés is egyben. A felhelyezés 1-2 órát vesz igénybe a szempillák sűrűsége függvényében, fekvő helyzetben történik, így a vendég –pláne ha fáradtan érkezik –akár aludhat is közben.

A technika annyiból áll, hogy minden egyes saját szempillára kerül egy szintetikus, elvékonyîtott pillaszál. Több méret kerül felhelyezésre, melyek együtt abszolút természetes hatást keltenek, hiszen követik azt a mintázatot, ahogy az eredeti pillák is elhelyezkednek. A kezelés végén enyhe csípő érzést tapasztalhat a vendég, mely pár percig tart, és könnyezéssel elmúlik.

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
Budapest, XVIII. kerület (1188 Bp. Kőrisfa utca 4.) Hétfő, szerda és péntekH / Sze / P délután, bejelentkezés alapján kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!