Szépségtipp - Bőrdiagnosztikai teszt, otthon

Szépségtipp –Bőrdiagnosztikai teszt, otthon

Egy bőrdiagnosztikai teszt elvégzéséhez nem mindenki szeretné igénybe venni egy kozmetikus segítségét. Szerencsére otthon is elvégezhető…

Teendők:

  • Tisztítsd meg az arcod a mindennapi piszkoktól illetve az esetleges krémmaradványoktól.
  • Vidd fel bőségesen az arctejet, jól kend szét, majd 1 perc múlva megnedvesített vattakoronggal gondosan töröld le.
  • Semleges, alkoholmentes tonikkal addig dörzsöld, míg a vatta teljesen tiszta nem marad.
  • Öblítsd le arcod és várj egy órát, míg a bőröd állapota normalizálódik.
  • Vékony, érdes selyempapírból vágj apró darabokat, és helyezd homlokod közepére és oldalsó részeire, valamint az orcáidra, álladra és szemed köré.
  • A papírt 5 perc után vedd le.
  • Mivel a papír felszívja a bőr váladékait, szemmel látható foltok keletkeznek rajta. Ezek zsír vagy víz foltok lehetnek.

Ha a selyempapír erőssége változatlan marad, a bőröd zsíros. Ha gyengül a papír erőssége, akkor bőröd enyhén zsíros vagy vegyes bőrtípusú. Ha a selyempapír egészen elvékonyodik, a bőröd száraz.

Fontos, hogy a bőrteszt nem hiteles. Betegség, stressz, túlzásba vitt napozás illetve  a bőr öregedési folyamata nagy mértékben befolyásolhatja.

Remélem hasznos volt a kozmetikai szépségtipp. Írd meg véleményed a Facebook-on!

 

További szépségtippek
Tavaszi nagytekercselés
A jó idő érkezésekor mi, nők, már alig várjuk, hogy szebbnél szebb nyári ruháinkat és kedvenc szoknyánkat újra felvehessük, viszont ekkor kicsit bepánikolhatunk attól, amit a tükörben látunk.
Részletek
Kozmetikai kezelés testnek és léleknek egyaránt
Minden bőr más, ezért bőröd egyedi igényeihez igazítva, együtt választjuk ki a kezeléseket. Személy szerint a kozmetikai kezeléseket mindig terápiaként javaslom vendégeimnek, mert elkötelezett vagyok amellett, hogy vendégeim a legmagasabb minőségű szolgáltatást kapják a hosszú távú gyümölcsöző kapcsolat érdekében.
Részletek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!