Kozmetikai kezelések és ajándékutalvány télire

Közelednek az ünnepek, az izgalmas készülődés, várakozás és persze az elmaradhatatlan főzés-sütés, valamint ajándékcsomagolás és a végtelen rohanás. Álljunk is meg egy picit, és ne rohanjunk annyira! Hogyan is jöhetnének el az ünnepek, az odafigyelés és a szeretet nélkül? Szerintem sehogy. Sokszor hallottuk már, hogy mennyire jó érzés adni a másiknak, nem csak kapni, és ez így is van. Az igazi öröm az mikor a családunkkal, barátainkkal vagyunk, és látjuk az örömöt és boldogságot a szemükben, és esetleg valóban azt kapják, amire titkon vágynak. Ez igazán nehéz kérdés: ki mit szeret, és minek örülne személy szerint? A válasszal most megpróbálok egy kicsit segíteni Nektek.

Ha kedveskedni szeretnénk úgy, hogy meglegyen az önálló döntés lehetősége is, akkor itt egy jó ötlet tőlem, amellyel nem igazán lehet hibázni az ajándékozásnál. Kozmetikai ajándék utalvány, melynek értéke lehet: 10.000 Ft, 15.000 Ft és 20.000 Ft.

Az összeg teljes mértékig szabadon felhasználható a szolgáltatások bármelyikére. Nők, fiatalok, idősek, tinédzserek és férfiak számára egyaránt jó karácsonyi ajándék is lehet, amellyel talán egy kicsit kikapcsolnak és pihennek majd ebben a felgyorsult világban.

Egy szép 3D szempilla szett? Ünnepi smink? Esetleg kúraszerű arckezelés vagy egy jó kis nyugtató arc masszázs? Egy szép szemöldökformázás, csodaszép színezés, kíméletes szőrtelenítés vagy szálas szemöldöktetoválás? A kozmetikai árlistáról bármelyik tétel választható, és így pontosan azt kapja az illető, amit szeretne, és így megmarad a döntés szabadsága!

Szeretettel várok minden szépülni vágyó Vendéget Tapolca és Budapest vonzáskörzetéből egyaránt egy csendes, önálló kozmetikában.

Addig is, míg eldöntitek, szeretnék kedveskedni egy kis kozmetikai akció keretében Nektek: bármilyen kozmetikai arckezelés vagy új műszempilla szett mellé 2024. január 31-ig 20% jóváírásra kerül a következő kezelésből, vagyis a soron következő alkalommal 20%-al kevesebb lesz a fizetendő összeg.

„Mert a lélek a legjobb kozmetikus.”

Áldott békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!

Szeretettel,

Vidosa-Németh Zsófi
kozmetikus

További hírek, akciók
Kozmetika terápia akció, 2021. május
Sokat gondolkodtam, hogy mi lenne igazán jó kozmetikai ajándék egy nő számára, ami egyúttal személyre is szabható, úgyhogy egy májusi akció keretén belül a műszempilla építés mellé ajándék jár!
Részletek
A KOZMETIKÁM BÍRÁJA
Ha a kozmetika szót meglátjuk valahol, szinte azonnal nőket érintő szépészeti kezelések jutnak eszünkbe, pedig nem csak a hölgyeknek fontos a szép bőr és a rendezett szemöldök. Ma már egy modern férfi is igénybe veheti az alap szolgáltatásokat is anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát, amiért ő felkeres egy kozmetikust, főleg, mert az ápoltság mindenkinek jobb közérzetet és magabiztosságot nyújt.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!