A KOZMETIKÁM BÍRÁJA

Ha a kozmetika szót meglátjuk valahol, szinte azonnal nőket érintő szépészeti kezelések jutnak eszünkbe, pedig nem csak a hölgyeknek fontos a szép bőr és a rendezett szemöldök. Ma már egy modern férfi is igénybe veheti az alap szolgáltatásokat is anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát, amiért ő felkeres egy kozmetikust, főleg, mert az ápoltság mindenkinek jobb közérzetet és magabiztosságot nyújt.

12 éve dolgozom a szakmámban, és még most sem szűnik kiváncsiságom az új dolgok, termékek és kezelések folyamata iránt. Kifejezetten szeretem, hogy egy-egy arckezelés vagy szemöldök formázás után látom a boldogságot a vendégek arcán. Szeretném, ha ezt a férfiak sem éreznék úgy, hogy titkolni való, ha igénybe veszik bármely szolgáltatásomat.

Maga a szépség egyébiránt mindenkinek mást jelent. Természetesen mind jobban érzzük magunkat, ha tiszta az arcbőrünk, ha sehol sincs kósza és kellemetlenül hosszú szőrszál. Ez nem csak a nők kiváltsága, úgyhogy szeretettel várom az erősebbik nem képviselőit is, és bíztatom őket, hogy keressék fel kozmetikámat.

Motiváció gyanánt szeretném kiemelni egy vendégemet, aki szívesen adja nevét és arcát ehhez a cikkhez. Ő nem más, mint Puhl Sándor, világ szinten is elismert, és nem utolsó sorban közkedvelt játékvezető, aki már több éve vendégem, és még sosem osztott piros lapot számomra a kezeléseim után 🙂

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
1185 Bp. Nagybánya utca 7. HétfőH: 13-20 óráig CsütörtökCS: 17-20 óráig PéntekP: 08-14 óráig kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!