A KOZMETIKÁM BÍRÁJA

Ha a kozmetika szót meglátjuk valahol, szinte azonnal nőket érintő szépészeti kezelések jutnak eszünkbe, pedig nem csak a hölgyeknek fontos a szép bőr és a rendezett szemöldök. Ma már egy modern férfi is igénybe veheti az alap szolgáltatásokat is anélkül, hogy kellemetlenül érezné magát, amiért ő felkeres egy kozmetikust, főleg, mert az ápoltság mindenkinek jobb közérzetet és magabiztosságot nyújt.

12 éve dolgozom a szakmámban, és még most sem szűnik kiváncsiságom az új dolgok, termékek és kezelések folyamata iránt. Kifejezetten szeretem, hogy egy-egy arckezelés vagy szemöldök formázás után látom a boldogságot a vendégek arcán. Szeretném, ha ezt a férfiak sem éreznék úgy, hogy titkolni való, ha igénybe veszik bármely szolgáltatásomat.

Maga a szépség egyébiránt mindenkinek mást jelent. Természetesen mind jobban érzzük magunkat, ha tiszta az arcbőrünk, ha sehol sincs kósza és kellemetlenül hosszú szőrszál. Ez nem csak a nők kiváltsága, úgyhogy szeretettel várom az erősebbik nem képviselőit is, és bíztatom őket, hogy keressék fel kozmetikámat.

Motiváció gyanánt szeretném kiemelni egy vendégemet, aki szívesen adja nevét és arcát ehhez a cikkhez. Ő nem más, mint Puhl Sándor, világ szinten is elismert, és nem utolsó sorban közkedvelt játékvezető, aki már több éve vendégem, és még sosem osztott piros lapot számomra a kezeléseim után 🙂

Megtiszteltetés, hogy ismerhettem, de sajnos már nincs közöttünk. Nyugodjon békében.

További hírek, akciók
Kozmetika terápia akció, 2021. május
Sokat gondolkodtam, hogy mi lenne igazán jó kozmetikai ajándék egy nő számára, ami egyúttal személyre is szabható, úgyhogy egy májusi akció keretén belül a műszempilla építés mellé ajándék jár!
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
8300 Tapolca, Munkácsy Mihály utca 32. Kedd és csütörtökK, CS: 11-16 óráig Szerda és péntekSze, P: 14-19 óráig Hétfő, szombat, vasárnapH, Szo, V: zárva kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!