Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!
Jönnek az ünnepek, a Karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek
Last minute karácsonyi ajánlat: kozmetikai ajándékutalvány
Ha gondot okoz a Karácsony, akkor leveszem a válladról a terhet. Last minute ajándék ötlet: karácsonyi kozmetikai ajándékutalvány, amivel nem lőhetsz mellé, mert barátaid és/vagy családtagjaid úgy használják majd fel, ahogyan csak szeretnék!
Részletek
Karácsonyi ajándék? Kozmetikai ajándékutalvány!
A Karácsony mindig fejtörést okoz, hogy mi az, aminek igazán örülnek barátaink, családtagjaink, és szívesen használják majd fel.A Kozmetika terápia most megkönnyíti a helyzetét a Vecsés vonzáskörzetében élőknek, ugyanis itt az 5000 és a 10000 forintos ajándékutalvány!Ha szeretnéd saját magadat is meglepni, akkor a kozmetikai arckezelések árából most 10% kedvezményt kaphatsz, ha a honlapra hivatkozol.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...