Szépségtipp - Hogyan védhetjük bőrünket a téli napozáskor?

Szépségtipp –Hogyan védhetjük bőrünket a téli napozáskor?

Az alábbi kozmetikai szépségtippek segítségével sikeresen védheted bőrödet a téli napozáskor is

  • Egészen lassan szoktasd hozzá bőröd a tűző naphoz és a különleges téli körülményekhez!
  • Reggel és este gondosan tisztítsd meg arcod bőrolajjal, tisztítóolajjal, íróval vagy – ha van rá mód –tejszínnel.
  • Kozmetika tasakodból sose felejtsd ki a hidratálókrémet.
  • Bőröd ebben a klímában igen szomjas, mivel a téli nap éppúgy kiszárítja, mint a nyári forróság.

Ne feledd, hogy a magas hegységekben az érzékeny bőr nem nélkülözheti a fényvédőkrémet. Egy zsírban gazdag krém is megteszi.

Ha hajlamos vagy rá, hogy arcodon erecskék jelenjenek meg, hideg időben mindig lásd el terápiaszerűen arcbőröd valamilyen zsíros krémmel.

További szépségtippek
A minőségi kozmetikai kezelések nyáron is fontosak!
A minőségi kozmetikai kezelések, sminkek és bőrregeneráló terápiák nélkül nem kezdődhet egy nyár sem. Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!
Részletek
Őszi kozmetikai tippek: a bőr hidratálása
Mivel egy kicsit kitört az ősz, így - a nyarat még nem temetve, de némileg megelőelegezve a végét - térjünk ki bőrünk hidratálásának fontosságára. A hidegebb nyárvégi és őszi időben különösen fontos a bőr felszíni hidratálása, hiszen a száraz fűtött levegő és az időjárás felettébb kiszárítja a bőrfelületet! Tápanyagokban gazdag krémeket illetve testápolókat, regenerálókat érdemes használni, hiszen így pótolhatjuk az elveszett bőrtápláló anyagokat.
Részletek
Kozmetikai tippek a nyári szezonra
Nyáron is rengeteg tortúra éri bőrünket, főleg az érzékeny bőrűek vannak nagyobb veszélyben. A napsugárzás, a hőség és a fokozott izzadás előnytelen hatásai ellen jó, ha még a nyári utazásaink előtt felkészülünk. A naptej, napolaj vagy a napvédő krém mindenkor legyen kéznél a nyári szezonban. A lehető legoptimálisabb, ha állandóan tartunk magunknál egyet az előbb felsoroltakból, amit ha kell, rögtön bevethetünk a napsugárzás ellen.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
1185 Bp. Nagybánya utca 7. HétfőH: 13-20 óráig CsütörtökCS: 17-20 óráig PéntekP: 08-14 óráig kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!