Őszi kozmetikai akció

Őszi kozmetikai akció

Itt az ősz, itt van újra,
itt van arcbőröd védelmező időszaka!

Évszakváltáskor még azoknak is érdemes elmenni kozmetikai szalonba, akik egyébként ritkán járnak kozmetikushoz. Egész nyáron érte bőrünket a napfény, a magas UV sugárzás, esetleg a tenger sós vize. Ezek megviselik bőrünket, és vízhiányt vagy pigmentfoltos bőrt eredményezhetnek, de vannak olyan kezelések, melyek megőrzik a nyári barnaságot, miközben bőrünket mélyebb rétegekben táplálják.

Őszi kozmetikai akció:

Gold 24Ka luxus arcápolás: 8800 Ft
Oxigénes bőrfrissítés: 5000 Ft
Hyaluronos arcfeltöltés: 7000 Ft

Az akció 2016. december 4-ig érvényes, és más kedvezményekkel nem vonható össze!

További hírek, akciók
Kozmetika akció: 1D, 2D és 3D műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20% kedvezménnyel
2020. július 15-ig tartó kozmetika akció keretén belül az 1D, 2D és 3D szálankénti műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20%-kal olcsóbb. A kedvezmény csak új szettre vonatkozik.Előzetes bejelentkezés után várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!A természetes hatású, szálazott 1D, 2D és 3D szempillák nem nehezítik el, és egyáltalán nem teszik tönkre a saját szempilláid!Nem igazodsz el a D-k világában?
Részletek
Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!
Jönnek az ünnepek, a Karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de tavaszi vagy nyári meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
Budapest, XVIII. kerület (1188 Bp. Kőrisfa utca 4.) Hétfő, szerda és péntekH / Sze / P délután, bejelentkezés alapján kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!