Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!

Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!

Jönnek az ünnepek, a Karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!

Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!

A speciális téli minőségi kozmetikai ápolásnak több tényezővel szemben is meg kell felelnie.

Az igazán eredményes kezelés a legtöbb esetben a dehidratált, öregedő bőr, aknés problémák vagy ráncok eltüntetéséről szól. Maga a kezelés lehet egyszeri, vagy kúraszerű terápia, és természetesen az arckezelésen túl a frissítő dekoltázs- és hátkezelések is fontos tényezői az irigylésre méltó jól ápoltságnak.

Bőröd otthoni ápolása is kiemelkedően fontos, hiszen meghálálja. Biztosan érezted már, hogy szinte ragyog egy-egy jól kivitelezett otthoni kezelés vagy egy önálló szalonban végzett kozmetikai kezelés után. Ha úgy döntesz, hogy egy őszi/téli kozmetikai kezelés fontos, akkor kérlek fogadd meg a kozmetikus tanácsát, és az általa javasolt termékeket használd, hiszen ő a bőröd diganosztikája után pontosan tudja, hogy mi jó a bőrödnek. Fontos ezt az otthoni ápolás során is betartani, legyen szó bőrtisztításról, pakolásról, radírról, krémről vagy a kozmetikus által kevert minőségi szérum használatáról.

Ne felejtsd el azt a tényt sem, hogy az emlékeztető kezelések milyen fontosak lehetnek, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy 2 hetente vagy 2 havonta kezelik a bőröd. A legfőbb dolog a rendszeresség, hiszen így lehetsz kiemelten szép bőr tulajdonosa a kozmetikai kezelések után!

Ha te már rendben vagy, de épp ajándék után nézelődsz, akkor is jó helyen jársz, hiszen egy kozmetikai ajándékutalvány az év bármely szakaszában, Karácsony környékén pedig pláne ideális választás, és sok idegeskedéstől menthet meg!

Kozmetikai ajándékutalvány

A Kozmetikaterápia ezúton kíván Kellemes, Békés és Nyugodt Ünnepeket minden kedves jelenlegi és jövőbeni vendégének!

Fotó: laseralcala.com

További hírek, akciók
Kozmetika akció: 1D, 2D és 3D műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20% kedvezménnyel
2019. március 15-ig tartó kozmetika akció keretén belül az 1D, 2D és 3D szálankénti műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20%-kal olcsóbb. A kedvezmény csak új szettre vonatkozik.Előzetes bejelentkezés után vecsési helyszínen várjuk szépülni vágyó vendégeinket!A természetes hatású, szálazott 1D, 2D és 3D szempillák nem nehezítik el, és egyáltalán nem teszik tönkre a saját szempilláid!Nem igazodsz el a D-k világában?
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek
Vitamin pótló tavaszi kozmetikai arckezelés
Beköszöntött a tavasz, és ilyenkor fokozottan ügyelni kell arra, hogy a télen kialakult vitaminhiányt pótoljuk. Ez így rendben is van, de mi lesz bőrünkkel? Egész télen küzdött a hideg ellen, és akárcsak a szervezetnek, úgy az arcbőrnek is fontos, hogy tavasszal újra formába jöjjön. A megoldás a vitamin pótló tavaszi kozmetikai arckezelés!
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...