Minőségi kozmetikai kezelések, professzionális kozmetika terápiás szolgáltatás, tavasszal is akciós áron

Minőségi kozmetikai kezelések, professzionális kozmetika terápiás szolgáltatás, tavasszal is akciós áron

Minőségi tavaszi kozmetikai kezelések és megannyi professzionális kozmetika terápiás szolgáltatás tavasszal is akciós áron! Budapesten, a XVIII. kerületben nagyszerű kozmetikai kezelések várnak Rád a tavaszi szezonban, ahol a bőr megújító, fiatalító kezeléseké a főszerep!

Mint kozmetikus, a tavaszi megújulást talán a legfontosabb lépésnek tartom egy nő de akár egy férfi életében is. A hosszú tél után nagy önfegyelmet és kitartást igényel bőrünk megújítása, de a fiatalító kezelések segítségével bőröd felfrissül, hamvassá válik, és még a szarkalábaktól is megszabadulhatsz.

Bőrödet szeretnéd felfrissíteni?

Első lépésként vedd fel velem a kapcsolatot, és állítsunk fel egy stratégiát a bőröd felfrissítésének érdekében. A kozmetikai standard kezelés első lépésben a smink és más egyéb szennyeződések eltávolítása, utána jön a peeling, vagy az elhalt bőrsejtek eltüntetése. A bőr felpuhítása gőzöléssel történik ezek után következik a tisztítás: a komedók, pattanások és aknék eltávolítása. Befejezésként az összehúzó, nyugtató pakolással és egy nyugodt, hidratáló terápiás masszázzsal fejeződik be a kezelés.

Tavaszi bőrmegújulás

Az alapkezeléseket követően akár már 8 alkalom után különböző exkluzív kezelésekkel is kényeztetheted magad. A mai fejlett kozmetikumok szerkezete teljesen azonos a bőr fehérjéinek felépítésével, ezért ezek az összes bőrtípus kezelésére ragyogóan alkalmasak. Mikrofinom szerkezetüknek hála képesek a bőr mélyebb rétegeibe jutni, s így visszaállítani annak egészséges frissességét, hamvasságát.

Az egyik leghatékonyabb kezelés mindenképpen a 24K aranykezelés, mely több eljárásban is igénybe vehető eljárás. Az arany bőrbe juttatása történhet krémmel, zselével de természetesen aranylapkákkal is boríthatom az arcod, dekoltázsod, kézfejed. Ebben az esetben először hyaluronsavat teszek a bőrödre, aztán begőzöljük, majd ráteszem az aranylapokat, és az egészet bemasszírozom. Kitűnő anti-aging hatású, a sejtek működését serkenti és elősegíti a megújulásodat is, ezáltal fiatalabb, élet telibb leszel, selymes ragyogást kap bőröd, továbbá fényvisszaverő tulajdonsága miatt pedig fényvédelmet is biztosít.

Élvezd a tavaszi kozmetikai kezelések frissítő terápiás hatását!

Várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!

fotó: makeupgeek.com

További hírek, akciók
Kozmetika akció: 1D, 2D és 3D műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20% kedvezménnyel
2019. március 15-ig tartó kozmetika akció keretén belül az 1D, 2D és 3D szálankénti műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20%-kal olcsóbb. A kedvezmény csak új szettre vonatkozik.Előzetes bejelentkezés után várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!A természetes hatású, szálazott 1D, 2D és 3D szempillák nem nehezítik el, és egyáltalán nem teszik tönkre a saját szempilláid!Nem igazodsz el a D-k világában?
Részletek
Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!
Jönnek az ünnepek, a Karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
Budapest, XVIII. kerület (1188 Bp. Kőrisfa utca 4.) Hétfő, szerda és péntekH / Sze / P délután, bejelentkezés alapján kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!