Kozmetika Vecsésen - Tavaszi / nyári arcfrissítő kezelések, csodaszép 3D szempillák, komplex kezelési csomagok

Kozmetika Budapesten, a XVIII. kerületben –Tavaszi / nyári arcfrissítő kezelések, csodaszép 3D szempillák, komplex kezelési csomagok

Professzionális kozmetika vár Budapesten, a XVIII. kerületben! Tavaszi / nyári arcfrissítő kezelések, csodaszép 3D szempillák, vagy akár komplex kezelési csomagok, hogy a tavaszi-nyári napsütést megújult szempillákkal és szédítően üde bőrrel élvezd!

A termékek gondosan kiválogatott alapanyagok, amelyek minden igényt kielégítő arcápolást tesznek lehetővé, valamint megfelelnek az ellentmondást nem tűrő követelményeknek is. Lépj be a tavaszba megújult külsővel! Gyere el és kényeztesd bőrödet a legkiválóbb luxus arckezelési csomagokkal, pazar környezetben, mindezt kedvező áron!

Teljes kozmetikai kezelésekkel várlak, és mielőtt kezelési csomagot vagy arckezelést választanál, minden esetben felmérem, hogy a bőrödnek legoptimálisabb kezelést javasoljam, ami egyébként nem a legdrágább kezelést jelenti! Nálam ugyanis kizárólag kozmetikus szemmel nézve, együtt választjuk ki számodra a legjobb kezelési folyamatot, hogy máskor is szívesen és örömmel térj vissza hozzám!

Meseszép kozmetikai környezet és felkészült kozmetikus vár a tavaszi és a teljes nyári szezonban egyaránt!

fotó: californiacosmetics.com

További hírek, akciók
Kozmetika akció: 1D, 2D és 3D műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20% kedvezménnyel
2019. március 15-ig tartó kozmetika akció keretén belül az 1D, 2D és 3D szálankénti műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20%-kal olcsóbb. A kedvezmény csak új szettre vonatkozik.Előzetes bejelentkezés után várlak Budapesten, a XVIII. kerületben!A természetes hatású, szálazott 1D, 2D és 3D szempillák nem nehezítik el, és egyáltalán nem teszik tönkre a saját szempilláid!Nem igazodsz el a D-k világában?
Részletek
Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!
Jönnek az ünnepek, a Karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

Cím
Budapest, XVIII. kerület (1188 Bp. Kőrisfa utca 4.) Hétfő, szerda és péntekH / Sze / P délután, bejelentkezés alapján kozmetikaterapia@gmail.com 06 30 552 46 34 Kövess a Facebook-on is!