Rólunk

Németh Zsófia vagyok, 2008. óta dolgozom a szépségiparban, mint kozmetikus.
Előzetes bejelentkezés után vecsési helyszínen várom szépülni vágyó vendégeimet!

Kozmetikai kezeléseimet a testnek és a léleknek, nők, tinédzserek és férfiak számára egyaránt ajánlom!

Leginkább az Afrodita termékcsalád ápoló kozmetikumaival dolgozom, melyek természetes összetevőikkel és adott bőrproblémákra kifejlesztett hatóanyagaikkal varázsolják szebbé vendégeim bőrét.

Kozmetikus pályaválasztásom során a kitűzött célom a szépség és az egészség fenntartása, ezért is vannak terítéken a természetes, avagy biokozmetikumok.

Mai rohanó és stresszes életünkben kevés idő jut a pihenésre, és ezt a kozmetikában is észreveszem. Gyakran előfordul, hogy egy vendégem helyet foglal, és már szinte el is alszik a fáradtságtól. Ilyenkor –ha ideje engedi –egy kis arcmasszázzsal igyekszem helyretenni fáradt bőrét, és a lelkét is egyben.

Minden vendég más szolgáltatást igényel, más problémával fordul hozzám, így akad olyan szakmabeli kérés is, ami először meglepetést okoz, majd megerősíti azt az elméletet, hogy a jó kozmetikus is holtig tanul. A szépségipar is folyamatosan bővül, megújul, úgyhogy igyekszem minden lehetőséget megragadni, és fejlődni.

Előzetes bejelentkezés után vecsési helyszínen várlak. Remélem, hogy nemsokára Te is a vendégem leszel!

Kozmetikai tanulmányaim, okleveleim

  • Kozmetikus szakma iskolai rendszerű képzés (Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnázium, 2006-2008)
  • 1D, 2D és 3D műszempilla felhelyezési ismeret
  • Alkalmi és nappali smink alapképzés
  • Dermarolleres bőrmegújítás
  • Gold 24 Ka luxus arany arckezelés
  • Oxigén terápiás bőrfrissítés ismerete
  • Borterápiás kezelés
  • AHA-gyümölcs savas hámlasztás
  • Vákuumos arcemelés folyamata
  • Hyaluronsavas bőrfeszesítés

Langó Anett vagyok, kozmetikus és szempilla építő.

Tanulmányaimat 2012-ben az Erzsébet Királyné Szolgáltató és Kereskedelmi Szakiskolában fejeztem be, ahol a legjobb oktatóktól és kozmetikus mesterektől sajátíthattam el a szakma rejtelmeit. A későbbiek folyamán Besenyei Laurának, a Laura Beauty-nak köszönhetően betekintést nyerhettem az 1D és 2D szempillák világába is, amit nagyon megszerettem.

A szépségipar rohamos fejlődésével szemben igyekszem mindig lépést tartani, fejleszteni magamat és figyelni az új trendeket. A kozmetikában előnyben részesítem azokat a kezeléseket, amikkel látványos eredmények érhetőek el, és amik testi-lelki feltöltődést nyújtanak a kedves vendégek részére.

Munkámat szeretem a lehető legnagyobb odafigyeléssel és precizitással végezni, minőségi alapanyagokkal dolgozni, hogy mindenki elégedetten távozhasson tőlem!

Szabadidőmet általában szakmai oldalak böngészésével, olvasásával töltöm, illetve az általam kedvelt, és elismert szakemberek munkásságát szoktam nyomon követni, fejlődésem érdekében.

Kozmetika terápia - Szempilla dúsítás, hosszabbítás akció

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

06 30 552 46 34 kozmetikaterapia@gmail.com
Cím
2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.
Vecsés, Airport Hotel Stáció
(előzetes bejelentkezés után)