Kozmetika Vecsésen - Tavaszi / nyári arcfrissítő kezelések, csodaszép 3D szempillák, komplex kezelési csomagok

Kozmetika Vecsésen –Tavaszi / nyári arcfrissítő kezelések, csodaszép 3D szempillák, komplex kezelési csomagok

Professzionális kozmetika vár Vecsésen! Tavaszi / nyári arcfrissítő kezelések, csodaszép 3D szempillák, vagy akár komplex kezelési csomagok, hogy a tavaszi-nyári napsütést megújult szempillákkal és szédítően üde bőrrel élvezd!

A termékek gondosan kiválogatott alapanyagok, amelyek minden igényt kielégítő arcápolást tesznek lehetővé, valamint megfelelnek az ellentmondást nem tűrő követelményeknek is. Lépj be a tavaszba megújult külsővel! Gyere el és kényeztesd bőrödet a legkiválóbb luxus arckezelési csomagokkal, pazar környezetben, mindezt kedvező áron!

Teljes kozmetikai kezelésekkel várlak, és mielőtt kezelési csomagot vagy arckezelést választanál, minden esetben felmérem, hogy a bőrödnek legoptimálisabb kezelést javasoljam, ami egyébként nem a legdrágább kezelést jelenti! Nálam ugyanis kizárólag kozmetikus szemmel nézve, együtt választjuk ki számodra a legjobb kezelési folyamatot, hogy máskor is szívesen és örömmel térj vissza hozzám!

Meseszép kozmetikai környezet és felkészült kozmetikus vár a tavaszi és a teljes nyári szezonban egyaránt!

fotó: californiacosmetics.com

További hírek, akciók
Kozmetika akció: 1D, 2D és 3D műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20% kedvezménnyel
2019. március 15-ig tartó kozmetika akció keretén belül az 1D, 2D és 3D szálankénti műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20%-kal olcsóbb. A kedvezmény csak új szettre vonatkozik.Előzetes bejelentkezés után vecsési helyszínen várjuk szépülni vágyó vendégeinket!A természetes hatású, szálazott 1D, 2D és 3D szempillák nem nehezítik el, és egyáltalán nem teszik tönkre a saját szempilláid!Nem igazodsz el a D-k világában?
Részletek
Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!
Jönnek az ünnepek, a Karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...