Kozmetika utazás előtt? Felejtsd el a taxiban sminkelést, hiszen Ferihegy felé is beugorhatsz!

Kozmetika utazás előtt? Felejtsd el a taxiban sminkelést, hiszen Ferihegy felé is beugorhatsz!

Szépülj Ferihegy közelében, ahol biztos és profi kezekben leszel nálam. Ha a reptér az utazásod egyik állomása, és van még időd az utazásod megkezdéséig, ugorj be egy professzionális szépészeti arckezelésre vagy egy jó sminkre, megigéző műszempillára, vagy tökéletes szemöldök tetoválásra, de ha csak rápihennél az utazásra, akkor megnyugtató kozmetikai kezelés, egy igazi kozmetika terápia a megoldás.

Budapesthez közel, az Airport Stáció Hotelben várlak, ahol mindent megtalálsz, amit egy professzionális szépségszalon nyújthat. Tegyél próbát, és legyél akár állandó vendégem, hiszen az utazás nem szólhat csak a stresszről és a rohanásról!

Hívj bátran, bizalommal!

Németh Zsófia –kozmetikus

Fotó: thoughtcatalog.com

További hírek, akciók
Kozmetika akció: 1D, 2D és 3D műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20% kedvezménnyel
2019. március 15-ig tartó kozmetika akció keretén belül az 1D, 2D és 3D szálankénti műszempilla hosszabbítás és dúsítás 20%-kal olcsóbb. A kedvezmény csak új szettre vonatkozik.Előzetes bejelentkezés után vecsési helyszínen várjuk szépülni vágyó vendégeinket!A természetes hatású, szálazott 1D, 2D és 3D szempillák nem nehezítik el, és egyáltalán nem teszik tönkre a saját szempilláid!Nem igazodsz el a D-k világában?
Részletek
Minőségi téli kozmetikai kezelések és kozmetikai ajándékutalvány, avagy idén is legyen stresszmentes a Karácsony!
Jönnek az ünnepek, a karácsony és számtalan téli szabadidős kikapcsolódás!Bőrödnek, valamint arcodnak még idén is jól jöhet egy ünnepi varázslatos késznyeztetés. A téli kozmetikai kezelések a legfontosabbak, hiszen a bőr a hidegnek és a száraz időnek is kivan téve. Természetesen van rá megoldás, hogy ez ne jelentsen gondot, ráadásul a Hotel Stációban, most kedvező áron vehetőek igénybe ezek a kezelések!
Részletek
Egész évben kapható a kozmatikai ajándékutalvány!
A nagy sikerre való tekintettel - és persze mert egész évben problémát jelent a megfelelő ajándék kiválasztása - már nem csak Karácsony előtt, hanem folyamatosan kapható, így akár születésnapra vagy névnapra, de meglepetésnek is tökéletes a kozmetikai ajándékutalvány!Az utalványok 10 000, 15 000 és 20 000 forint értékben rendelhetőek.
Részletek

Kapcsolat

Időpontfoglalás, elérhetőségek, térkép, közösség...

06 30 552 46 34 kozmetikaterapia@gmail.com
Cím
2220 Vecsés, Széchenyi u. 20.
Vecsés, Airport Hotel Stáció
(előzetes bejelentkezés után)